sobota 15. září 2012

Antiparazitární šampon pro psy Rival - recenze

Zdravím!

Dneska tu mám trošku neobvyklou recenzi na kosmetický výrobek - Antiparazitární šampon pro psy. Stál necelých 200Kč a koupili jsme ho v psím salonu na doporučení. Objemově má 220 ml. Je to přírodní kosmetika, takže pejskovi neublíží.


Měl by odpuzovat všechny parazity, jako jsou blechy, klíšťata atd. Což mohu potvrdit...opravdu je velmi účinný, řekla bych že více, než takové ty obojky.
Pejska strčíte do vany, našamponujete ho - pozor ale na oči, tlamu a čumák!!! Pak počkáte cca 5 minut, opláchnete a pak opakujete ještě jednou. Podle návodu by to mělo odpuzovat 4 týdny. My jsme však Pusíka "impregnovali" na začátku prázdnin a první klíště, které jsme našli bylo minulý týden, takže to vydrželo celé prázdniny. A to Pusík jezdí pravidelně na hory a spí pod širákem. Náš Pusík je středně velký, jak uvidíte dole na fotkách a zbývá nám ještě polovina šamponu, takže nám to vydrží na cca dvě sezóny.

Následuje fotodokumentace:








Jak vidíte, Pusíkovi se to moc nelíbilo, ale myslím, že těch 20 minut i se sušením za to opravdu stojí. Šampon nijak nesmrdí, naopak sám o sobě docela voní, ale na srsti pak moc nejde cítit.

Tento výrobek rozhodně doporučuji všem pejskařům!!! Můžete si ho koupit i ZDE.

Přeji všem krásnou sobotu,
Katy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Autorská práva

Všechny mé fotografie, text, videa a celý obsah blogu je chráněn autorským právem. Obsah blogu nemůže být žádným způsobem použit nebo kopírován bez mého souhlasu. Totmujsvet ©2012-2014
All of my photographs and the blog content are copyrighted and all rights reserved. They may not be used or reproduced in any way without my explicit permission. Totmujsvet ©2012-2014