pátek 6. července 2012

Má mini kolekce laků na nehty

Zdravíčko,
mám pro Vás další video, tentokrát o mých lacích na nehty.:)
Doufám že se Vám bude líbit!
Pěkný pátek a začátek víkendu,
Katy


5 komentářů:

  1. Laky essence color&go zbožňuju. Mám 4 a barvy jsou nádherné, jen na ten lak musím pokaždé dát topcoat jinak se mi už druhý den sloupe. Ještě mám od essence ráda nude glam laky, když nemám náladu na nic barevného. Super jsou i laky golden rose a slyšela jsem velkou chválu na laky Gabriella Salvete,mám topcoat a nemůžu si ho vynachválit,i když na netu jsou na něj hodně i záporné recenze.
    Používáš něco na zpevnění nehtů? Nebo nějaké připravaky na nehtovou kůžičku?
    Pája:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pájo, právě na zpevnění chci si koupit od essence jednu věcičku, každý si to pochvaluje:)a jinak na nehtovou kůžičku nepoužívám,ale jednou za čas si nehty položím i s konečky prstů do oleje tak na deset minut:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten olej je dobrý nápad, protože já mám nehtovou kůžičku hroznou, dost trpím na záděrky:-).
    Od essence jsem jednou měla nějaký zpevňující lak a vůbec jsem nepozorovala změnu. Který si všichni chválí od toho essence? Teď mám od miss sporty lak s vápníkem a opravdu si ho nemůžu vynachlit. Použila jsem ho asi 3x a nehty mám opravdu pevnější.
    Paja:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou jsem mela lak takovo bilofialovoruzovy od s-he style zone a vecer na svetle svitil, pujcila jsem ho kamaradce a od te doby jsem ho nevidela.. Nevite nahodou ktery by to mohl byt odstin??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to teda nevím, ale pokud už není v obchodech tak nevím, jestli ještě bude...bohužel, nevím, proč všechny ty společnosti obměňují ty barvy tak často..... mohla to být třeba i nějaká limitka..:)

      Vymazat

Autorská práva

Všechny mé fotografie, text, videa a celý obsah blogu je chráněn autorským právem. Obsah blogu nemůže být žádným způsobem použit nebo kopírován bez mého souhlasu. Totmujsvet ©2012-2014
All of my photographs and the blog content are copyrighted and all rights reserved. They may not be used or reproduced in any way without my explicit permission. Totmujsvet ©2012-2014