čtvrtek 28. března 2013

Co blogování dává a co naopak bere

Zdravím!
Dnes tu jsem s povídacím videem. Myslím, že nadpis sám o sobě docela dobře vystihuje o čem je. Nemám co více dodat.:) Snad jen - jak se těšíte na Velikonoce? Slavíte je u Vás hodně nebo je neslavíte vůbec?



Krásný večer,
Katy

4 komentáře:

  1. no "Toť tvůj svět" :DD , kopanec, no nasmála jsem se docela dneska :)) a s těmi komenty otravné neřeš. Je zbytečné abys kvůli tomu byla smutná ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kači. Asi nemám zkoukla všechna tvoje videa, ale toto jsem si prošla až do konce a mluvíš mi z duše. Na ty, pit.......ce, kteří píšou urážlivé komenty se vybodni. Když se jim tu nelíbí, ať tady nelezou. Chtěla jsi zkušenosti. Já sice nemám přímo blog, ale spíše takovou malou galerii, ale i tam se najdou lidí, kterým to nějak vadí. tak nechápu, proč tam lezou.
    Mě se líbí i tvůj blog i tvoje videa. To, že ti to někde nesluší neberu jako špatný komentář, ale spíše podnět k zamyšlení. Navíc máš tu i naučná videa, jak co dělat a tak nejde o to, že bys tak chodila, ale jen předvádíš názorně, jak se něco dá provést.
    Jen mě trochu mrzí, že jsme se nepoznaly lépe, když jsme měly možnost a poznávám tě jen takto přes ta tvoje videa.
    Přeju tvému blogu ještě hodně spokojených NAKUKOVATELŮ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Markéto, děkuji za povzbudivý komentář. Ano, podnět k zamyšlení, to je skvělé spojení!!:) Také přeji hodně úspěchů, určitě dělejme to, co nás baví a nenechme se odradit:)!

      Vymazat

Autorská práva

Všechny mé fotografie, text, videa a celý obsah blogu je chráněn autorským právem. Obsah blogu nemůže být žádným způsobem použit nebo kopírován bez mého souhlasu. Totmujsvet ©2012-2014
All of my photographs and the blog content are copyrighted and all rights reserved. They may not be used or reproduced in any way without my explicit permission. Totmujsvet ©2012-2014