neděle 3. listopadu 2013

Pro muže: SENZABOX HERO

Zdravím!
Dnešní článek je věnován mužům. I když nejen jim. Nicméně určitě spousta z Vás (mužů) neví, co je zač Hero Senzabox. Jak to tedy je?
Pár měsíců zpět u nás (v ČR) odstartovala mánie boxů, které si předplatíte (většinou okolo 300 Kč) a ty Vám pak přijdou až domů. V boxu najdete kosmetické produkty v plném balení, v minibalení a vzorky. Nejlepší na tom je kouzlo překvapení - nevíte předem, co v něm najdete. Existují boxy pro ženy (a že jich je požehnaně) a také boxy pro pány. No a právě box pro muže jsme s Jakubem vyhráli v soutěži na FB. Je vtipné, že já klikala na barevná políčka denodenně (mohli jste kliknout 1x denně na jedno políčko) a nikdy nic. Pak jsem jednou byla u Jakuba a říkám: "Na jaké políčko mám kliknout?" a on říká "Na zelený." "Na který? Jsou tu 4 zelené." "Na ten světlý, tento!" Tak jsem tam klika a hle, vyhráli jsme jeden z deseti pánských boxů (v soutěži byly ještě boxy pro ženy)! Takže Jakub si vlastně ten box vyhrál sám, jenom to přišlo na mou adresu.:-)))
 Dnes si ukážeme, jak takový box vypadá, co je v této speciální edici a spočítáme si, zda se to vyplatí. V dalším článku budeme s Jakubem recenzovat (tedy Jakub bude recenzovat a já psát) samotné výrobky. Samozřejmě až je bude dostatečně dlouho používat.

Takto box vypadá. Dle mého je to vkusné - není to přeplácané a tmavá šedá je docela příjemná mužská barva.:-)



Když box otevřete, vypadá nějak takto:


Jak vidíte na fotce výše, v krabičce je papír, na kterém je nějaké to povídání o co se jedná a pak seznam produktů, které box obsahuje, jejich popis a kolik stojí plné balení. Tato krabička je speciální edice pro muže. Nyní už je v prodeji krabička nová - zimní edice.


No a co jsme tedy v krabičce našli?



1) Gel na holení proti podráždění pleti - Vichy Homme, 50 ml. Tak tento výrobek Jakuba nadchl asi nejvíce, říkal, že se těší na to, že možná konečně objeví něco na holení pro jeho citlivou pleť. Značku Vichy koupíte v každé lékárně. Plné balení (200 ml) stojí 249Kč, balení v krabičce tedy stojí 62Kč.
2)Sprchový gel na tělo i obličej Fresh Awake - Dove men + care, 55 ml. Hezky voní. Značku Dove men+care najdete troufám si říct v každé větší drogerii. Balení v krabičce vyjde na 19Kč.
3) Balzám po holení Sensitive Homme - Yves Rocher, plné balení 100 ml. Když Jakub otvíral aby si čichl, tak to kapke vystříklo, tak hnedka vyzkoušel, konzistence příjemná, vůně taky. Yves Rocher najdete v nákupních centrech. Balení v krabičce stojí 289 Kč.
4) Maximum protection antiperspirant, Rexona men, plné balení 45 ml. Toto je hit posledních dnů, na tento antiperspirant mají velkou reklamu, protože to má být nějaká převratná technologie. Nu, uvidíme. Balení je v krabičce plné, takže vyjde na 149,90 Kč.
5) Antiac Acne Clearing Spray - Salcura, 15ml. Sprej na akné, pupínky, černé komedony a skvrny na pleti. Má to být vysoce přírodní. Co víme z prvních dojmů je to, že to nááádherně voní a je to to první, o jsme ucítili po otevření krabičky. Balení v krabičce vyjde na 68 Kč. Značku neznáme, ale předpokládám, že v lékárnách asi bude.
6) Refreshing mint šampon & Texture cream paste, Goldwell for men, obojí vzorek 10 ml. Vzorek šamponu a tvarující pasta na vlasy. Tuto značku oba dva vůbec neznáme, takže nevíme, kde se dá koupit. Jsem ráda, že Jakub vyzkouší tvarující pastu, protože si myslím, že mu to s ní bude velmi slušet. Jemný rozcuch sluší snad každému. =) Vzorek šamponu vyjde na 7 Kč, vzorek pasty na 20Kč.


Podtrženo sečteno, hodnota výrobků v boxu je 62+19+289+150+68+7+20 = 615 Kč. Pořizovací cena boxu je 329 Kč i s poštovným a balným (balíček Vám přijde až domů). Takže cenově se to určitě vyplatí.
Zda se to vyplatí kvalitou uvidíme za nějakou dobu.
Na závěr bych chtěla napsat, že nový box (edice zima 2013) si můžete objednat sami ZDE, nebo ho můžete objednat jako dárek. Myslím, že když o sebe muž aspoň trošku pečuje může to být třeba fajn dárek na Vánoce.

Ráda bych měla od Vás mužů nějakou zpětnou vazbu - líbí se Vám tento nápad? Uvítali byste takové boxy? Nebo Vám to přijde jako zbytečnost? Líbí se Vám výrobky v edici pro tento rok?

Hezký večer,
Katy

2 komentáře:

  1. Pořizovala jsem ho příteli zhruba tak před půl rokem, kdy tento mužský box vyšel ještě za éry senzaboxu a třeba přítel byl trochu zklamaný, že tam jsou samé známé značky, nic nového, nic speciálního. Ale oblíbil si ten sprcháč od Dove a nyní si ho sám kupuje a je taky velmi spokojený s účinností Rexony. Pěnu na holení věnoval mně a zbytek ho nechává chladným. Nyní když lze objednat další nový pánský box, co má vyjít v prosinci, tak ten už koupit nechce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, já jsem sama zvědavá, jak přítel box ohodnotí, zatím jsme se o tom nějak extra nebavili, ale teď když jsem se sprchovala už jsem myslela na otázky, které mu položím jako doplňkové k samotným názorům na jednotlivé výrobky.:-))) Tím, že dělám avon, tak přítele zásobuju, takže sprcháče, šampony a pleťovku má z avonu, ale třeba krém na obličej má od Loreal (tím jsem chtěla říct, že si kosmetiku v kamenných obchodech moc nekupuje). No, jsem prostě zvědavá, hlavně na tu pěnu teda, i když čtu, že u Vás žádná sláva.:-)))) Ale aspoň ten sprcháč si oblíbil:-)

      Vymazat

Autorská práva

Všechny mé fotografie, text, videa a celý obsah blogu je chráněn autorským právem. Obsah blogu nemůže být žádným způsobem použit nebo kopírován bez mého souhlasu. Totmujsvet ©2012-2014
All of my photographs and the blog content are copyrighted and all rights reserved. They may not be used or reproduced in any way without my explicit permission. Totmujsvet ©2012-2014