sobota 16. června 2012

Recenze - Planet spa, AVON- Hydratační krém pro zářivou pleť s bílým čajem / White tea radiance moisturiser spf 10


Zdravím!
Dneska si zrecenzujeme jeden výrobek z řady Planet spa, kterou já osobně zbožňuji. Jedná se o Hydratační krém pro zářivou pleť s bílým čajem.

Tento pleťový krém jsem dostala jako Avon Lady v rámci motivačního programu za symbolickou 1Kč, jinak stojí okolo 100-150 Kč.

Nyní k samotnému krému. Obsah je 75ml, ideálně do kabelky a na cesty. Má velmi krásnou vůni bílého čaje, když k němu přivoním, tak si připadám jako bych opravdu byla v lázních. Barvu má bílou, je málo hutný. V žádném případě není mastný, je spíše takový lehký a dobře roztíratelný. Po nanesení se ihned vpije do tváří a mám pocit hydratace. Pleť nemám napjatou a rozhodně se cítím osvěžena. Co je dalším velkým plusem? Pro aplikaci na tvář a na krk stačí pouze emulze o velikosti hrachu - jak můžete vidět dole na poslední fotce. Vydrží tedy opravdu dlouho! A dalším plusem je ochrana naší tváře - SPF 10. Jsme tedy chráněni i v zimě, kdy lidé často podceňují paprsky sluníčka. V zimě nám sice přijde, že Slunce svítí jen málo, ale pohybujeme -li se v terénu, nebo jedeme někam na hory, neměli bychom podceňovat ochranu kůže. Jak se říká, kůži máme jen jednu a tento krém ji chrání. Rozhodně ale není určen přímo k opalování! Jedete-li na hory na lyžovačku, nebo na vysokohorské tůry, doporučila bych klasický opalovací krém s příslušným faktorem k Vaší pleti.

Krém je opravdu super, jsem s ním spokojena - snad jen - používám ho spíše ve dnech, kdy není velká zima - nebo lépe řečeno mráz. Mé pleti, která je smíšená (ani vysušená, ani mastná, akné málo) v těchto mrazech nedostačuje a musím používat krém jiný, mastnější. pro tyto dny jsem si oblíbila Pleťový krém s vlčím mákem a heřmánkem z řady Naturals.

Z této řady s bílým čajem jsem měla i pleťovou vodu. Byla velmi jemná, neštípala a dokázala odstranit bez problému make-up. A nebyl problém s ní očistit i oči, což s něterýma jinýma pleťovýma vodama nelze. Musela jsem ji však kombinovat s jinou pleťovou vodou a to z řady Clearskin, jinak se mi začalo objevovat více akné než jindy.....

Každá pleť je však jiná, takže až budete mít možnost tuto pleťovou vodu a krém zkusit, určitě ji nepropásněte!!!

Katy

P.S. Na fotce porovnání velikosti ruky a krému prosím omluvte mé škaredě vypadající ruce...ať krémuju jak krémuju, zima si vybírá svou daň=))) jako každý rok - tento článek jsem psala také v únoru a je z mého staršího blogu:)


Krém

Porovnání velikosti s rukou 

Pouze tolik krému stačí na pokrytí obličeje a krku


Žádné komentáře:

Okomentovat

Autorská práva

Všechny mé fotografie, text, videa a celý obsah blogu je chráněn autorským právem. Obsah blogu nemůže být žádným způsobem použit nebo kopírován bez mého souhlasu. Totmujsvet ©2012-2014
All of my photographs and the blog content are copyrighted and all rights reserved. They may not be used or reproduced in any way without my explicit permission. Totmujsvet ©2012-2014